Vi är ett team av entusiaster som har en gemensam passion för tre unika, men djupt sammankopplade områden: elscootrar, iGaming, och fritidsaktiviteter.

Vår Historia

Det hela började när [Skaparens namn], en teknikentusiast med en förkärlek för grön mobilitet, upptäckte sin första elscooter. Fascinerad av friheten och innovationen bakom denna teknik började han utforska hur han kunde kombinera denna nya passion med sin kärlek för spel och äventyr.

Vid ett tillfälle under en av hans många elscooterturer tog han en paus och drog upp sin smartphone för att njuta av lite online-spel. Det var i det ögonblicket som idén om elscootern.nu föddes – en plattform där likasinnade individer kunde samlas och utforska hur dessa tre världar kunde korsa varandra på de mest spännande sätten.

Efter att ha delat sin vision med [Andra skaparens namn], en inbiten gamer och fritidsaktivitetsexpert, kom de båda överens om att detta var en resa de ville ta tillsammans. Och så blev elscootern.nu verklighet.

Vår Passion

Varje dag ser vi den fantastiska potentialen i att kombinera den elektriska rörligheten med spänningen av iGaming och fritid. Från stadsturer där du kan upptäcka nya spelande hotspots, till lugna utflykter i naturen med en paus för att spela ditt favoritspel på din mobil, tror vi att det finns en oslagbar kombination av äventyr och underhållning som väntar på att utforskas.

Vår Mission

På elscootern.nu strävar vi efter att:

  • Inspirera och upplysa vår community om den senaste inom elscooter-teknik och trender.
  • Dela spännande möjligheter och erfarenheter som kombinerar elscootrar med iGaming.
  • Skapa en inkluderande plats där äventyrare kan dela sina berättelser, tips och favoritfritidsaktiviteter.

Till våra besökare

Vi är oerhört glada över att du har valt att gå med oss på denna resa. Vi hoppas att du finner lika mycket glädje, spänning och inspiration här som vi gör varje dag. Tveka inte att kontakta oss med frågor, feedback eller förslag – detta är en gemenskap, och din röst är viktig för oss.

Tack för att du är här.

Varma hälsningar,

Teamet bakom elscootern.nu